Bedrijfsfotograaf

Welkom bij Fotograaf Ilse - De Bedrijfsfotograaf die jullie passie en professionaliteit laat zien in beeld. Of je nu beelden voor een frisse website nodig hebt, of start met een bedrijfsbeeldbank waar je de komende jaren mee vooruit kan, ik denk graag met jullie mee.

Fotograaf Ilse

Langstraat 43A, Wijhe
Telefoon: 06 2375 8133

Promoot je bedrijf

Home  /  Bedrijfsfotograaf  /  Promoot je bedrijf

Bedrijfsreportage

Hoe presenteer jij jouw bedrijf? Heb jij er wel eens naar gekeken door de ogen van jouw klant? Je bent een professional en laat graag zien waar je voor staat en hoe een product tot stand komt. Niet alleen klanten zien dat graag terug op je website. Maar vooral ook potentiele relaties. De mensen die zich aan het oriënteren zijn. Kies daarom voor een professionele bedrijfsreportage.

 

Fotograaf !lse is een ervaren fotograaf. Ik heb een goed oog voor detail. Bij bedrijven draait het niet alleen om mooie plaatjes maken. Want wat is de kracht van jouw dienst of product, de medewerkers of het werkproces? Juist dat leg ik graag vast. Sfeervol en met gevoel. Daarmee laat jij de kwaliteiten van het bedrijf en jouw mensen zien. Eén bedrijfsreportage kun je op meer manieren gebruiken: op de website, in foldermateriaal en op Sociale media. Bij elke bedrijfsreportage, groot of klein, leg ik in een serie de essentie en het karakter van jouw bedrijf vast. Ziehier een aantal series van bedrijven waarvoor ik eerder aan de slag ben gegaan.

 

Een bedrijfsreportage geeft een compleet beeld van het bedrijf. Het omvat een foto van het pand, je werkplek, een zakelijk portret, de medewerkers, producten, mensen in actie, machines… eigenlijk alles wat jouw klant graag wil zien.

 

Wat voor jou vanzelfsprekend is, is dat voor je doelgroep meestal niet. Laat je professionaliteit spreken, in beelden. En nee, zakelijke fotografie hoeft helemaal niet stijf te zijn!

 

Ik selecteer de beste foto’s en bewerk deze. Je ontvangt ze in hoge resolutie en mag ze vervolgens rechtenvrij gebruiken voor de promotie van je bedrijf. De prijs voor een bedrijfsreportage start bij €195,-. Meer weten? Neem contact met me op. Ik ben benieuwd naar jou, je bedrijf en wat graag je wilt uitstralen.

 

Ilse de Vries

Fotograaf !lse