Zakelijk Portret

Fotograaf Ilse werkt graag met mensen. Daarom maak ik bijzonder graag zakelijke portretten. De uitstraling van je bedrijf verwerk ik met de juiste compositie, achtergrond en belichting. Zo presenteer je jezelf en je collega’s op een professionele manier.

Er zijn eigenlijk twee mogelijkheden:

1. Je werkt alleen

Ik maak diverse foto’s van jou: beelden waar je helemaal op staat, alleen je gezicht, of misschien wel alleen een oog. Van boven, van onder, recht van voor, opzij, staand, zittend, of misschien zelfs wel liggend…. (al ben ik meestal zelf degene die op de grond ligt voor de juiste hoek ;) ) Ook is er voldoende tijd om van kleding te wisselen.
We gaan opzoek naar diverse hoekjes en achtergronden, experimenteren, spelen en lachen.
Uit al deze beelden selecteer ik vervolgens de beste foto’s, deze bewerk ik en lever ik je aan in hoge resolutie. Nu ben jij vrij om ze te gebruiken als profielfoto, op social media, in je bedrijfsfolder en uiteraard op je website.

2. Je werkt met collega’s

Van iedereen in het bedrijf maak ik portretten op verschillende locaties. Bij voorkeur met zijn of haar eigen expertise. Voor iedereen neem ik de tijd om deze persoon op zijn of haar gemak te stellen en de juiste locatie en belichting te bepalen. Zo ontvangt iedereen een zakelijk portret dat bij je past.
Het voordeel hiervan is dat je als bedrijf de diversiteit van medewerkers en werkzaamheden kan laten zien. Doordat de foto’s in eenzelfde stijl worden gefotografeerd ontstaat er een eenheid en vertel je een verhaal.