Zakelijk portret

Een zakelijk portret laten maken? Fotograaf Ilse is gespecialiseerd in bedrijfsfotografie. Wij leggen jou en eventueel je collega’s professioneel vast op een sprekende, representatieve foto. Gebruik de portretfoto voor je LinkedIn-profiel, of in een ander communicatiemiddel, bijvoorbeeld een magazine, folder of op de website.

Heb je een bedrijf met meerdere werknemers? Geen probleem! Fotograaf Ilse zorgt er voor dat de profielfoto’s van jouw team dezelfde sfeer ademen. Een professionele serie profielfoto’s van jouw team laat zien dat je jouw bedrijf serieus neemt en dat je de zaken goed op orde hebt. Fotograaf Ilse voert de uitstraling van je bedrijf graag door in jullie profielfoto’s d.m.v. compositie, achtergronden, belichting of door details of kleur van jullie logo toe te passen. Dit maakt de profielfoto’s erg persoonlijk en op ten duur erg herkenbaar op Social media.

Benieuwd naar de mogelijkheden om een zakelijk portret te laten maken? Studio Ilse denkt graag met je mee. Ons doel is om samen met jou tot een mooi resultaat te komen.