Zakelijk Portret

Een zakelijk portret laten maken? Fotograaf Ilse is gespecialiseerd in portretten en werkt graag met mensen. Ik leg jou en eventueel je collega’s professioneel vast op een sprekende, representatieve foto. Gebruik de portretfoto voor je LinkedIn-profiel, of in een ander communicatiemiddel, bijvoorbeeld bij een interview in een magazine, in de bedrijfsfolder of op de website.

Heb je een bedrijf met meerdere werknemers? Geen probleem! Fotograaf Ilse zorgt er voor dat de profielfoto’s van jouw team dezelfde sfeer ademen. Bekijk ook even deze pagina over een professionele serie profielfoto’s van jouw team. Laat zien dat je jouw bedrijf serieus neemt en dat je de zaken goed op orde hebt. Fotograaf Ilse voert de uitstraling van je bedrijf graag door in jullie profielfoto’s d.m.v. compositie, achtergronden, belichting of door details of kleur van jullie logo toe te passen. Dit maakt de profielfoto’s erg persoonlijk en op ten duur erg herkenbaar op social media. 

Een zakelijk portret laten maken kan al voor € 95,-. Benieuwd naar de mogelijkheden om een zakelijk portret te laten maken? Fotograaf Ilse denkt graag met je mee. Mijn doel is om samen met jou tot een mooi resultaat te komen.

Ilse de Vries
Fotograaf Ilse