Bedrijfsfotograaf

Welkom bij Fotograaf Ilse - De Bedrijfsfotograaf die jullie passie en professionaliteit laat zien in beeld. Of je nu beelden voor een frisse website nodig hebt, of start met een bedrijfsbeeldbank waar je de komende jaren mee vooruit kan, ik denk graag met jullie mee.

Fotograaf Ilse

Langstraat 43A, Wijhe
Telefoon: 06 2375 8133

Bedrijfsreportage Deventer Ziekenhuis

Home  /  Bedrijfsreportage Deventer Ziekenhuis

Aandacht

Bij het Deventer Ziekenhuis gaat het om aandacht, ze proberen er alles aan te doen om je op je gemak te stellen en te helpen: persoonsgerichte zorg te bieden.

Naast de campagne beelden voor Deventer Ziekenhuis heb ik ook een bedrijfsreportage over het Deventer Ziekenhuis mogen maken. Ik zat tussen de mensen in de wachtruimtes, volgde studenten geneeskunde en vrijwilligers. En uiteraard wilde ik dat mijn beelden aan zouden sluiten bij de missie van DZ. Dat mensen zich thuisvoelen in de wachtruimtes, hun ‘eigen ding’ kunnen doen. Dat er hulp geboden wordt als het niet alleen lukt, of dat er met zorg en een lach een kop koffie wordt ingeschonken. Studenten die er een fijne leerplek hebben en de toekomst zijn… hieronder een kleine selectie van de vele beelden die ik heb mogen maken.

[ess_grid alias=”DeventerZiekenhuis”]