This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

Over Ilse

Home  /  Over Ilse

Ruim 12 jaar ervaring en nog steeds enthousiast!

In mijn studie als Grafisch Ontwerper kwam ik erachter dat ik graag zelf mooie beelden wil maken, beelden die een verhaal vertellen, de mens laat zien, of in ieder geval accentueert waar het om gaat. Passend bij teksten en ontwerpen. Ik vervolgde mijn studie aan de Kunstacademie van Breda waar ik verschillende fotorichtingen kon uitproberen en veel leerde over beeldtaal. En nog steeds vind ik het leuk om dingen uit te proberen, om eens een ander standpunt te nemen dan je zou verwachten, een andere uitsnede of belichting…

Inmiddels heb ik al zoveel mooie opdrachten mogen doen, en heb ik me gespecialiseerd in Bedrijfsfotografie. En dan niet de gebouwen of producten, maar de MENS. De mensen van het bedrijf, de sfeer. Ik maak graag heldere, lichte beelden, maar kijk gewoon eens rond om mijn website, of lees de reviews van klanten, want echt waar: bijna iedereen begint met ‘ik ben niet fotogeniek‘ en het komt altijd goed!

Ilse de Vries

Ervaring

Zelfstandig ondernemer

1 juni 2006 – heden

Vanaf mijn 23ste begon ik officieel voor mezelf, destijds met de naam: ‘!lse fotografie & vormgeving’. Na verschillende periodes met en zonder personeel en stagiaires, op prachtige locaties, leuke (en heel soms ook minder leuke) opdrachten werk ik momenteel vanuit huis onder de naam ‘Fotograaf Ilse’.

Bedrijfsfotograaf

2010 – heden

Wat heb ik al veel ‘kijkjes in de keuken’ mogen nemen bij mooie bedrijven. Zowel internationale grote bedrijven als zzp-ers. Ik blijf het prachtig vinden hoe ondernemers en medewerkers gepassioneerd kunnen vertellen en laten zien waar ze mee bezig zijn. Dit leg ik dan ook heel graag met liefde vast. Benieuwd voor welke bedrijven ik dit heb mogen doen? Een selectie kun je hier vinden.

Reclamefotograaf

2008 – heden

De eerste reclamefoto’s die ik mocht maken waren voor Cecil Mode. Daarna volgenden ook bedrijven als Zorggroep Raalte, Rabobank Salland, B-Data enz. Ook met diverse reclamebureau’s heb ik leuke samenwerkingen om passend beeld te leveren voor hun klanten.

Magazinefotograaf

2011 – heden

Vaak in samenwerking met tekstschrijvers mag ik een verhaal vertellen, een sfeer neerzetten. Dit vind ik een van de mooiste aspecten van het vak fotograaf. Dit heb ik onder andere al mogen doen voor:
PIT, een magazine van Zorggroep Raalte
Dichterbij, het ledenmagazine van Rabobank Salland
Deltion De Dag, van het Deltion College
Hanz, van Gemeente Zwolle
Sallandse Zaken Vrouwen, een uitgave van Wegener

Familiefotograaf

2006 – 2017

Een fotoshoot met je familie, of het gezin. De spelende kinderen, het nieuwe broertje of zusje. De mooiste dag van jullie leven… jaren lang heb ik getuigen mogen zijn van deze mooie momenten, zowel in de fotostudio als op diverse locaties.

 

Grafisch ontwerp

2006 – 2017

Ook voor je reclame uitingen kon je bij Ilse terecht. We (toen nog met meerdere medewerkers) hebben heel wat folders, visitekaartjes, logo’s en huisstijlen mogen verzorgen. Ook een bijpassende website behoorde tot de mogelijkheden

Exposities


Diverse exposities

2005 – 2015

Mogen exposeren op prachtige locaties. Waaronder bij Breda Photo, Fotomuseum Den Haag, Foto 21 te Bredevoort, Galerie VIPS Rotterdam, Art café SamSam Apeldoorn, Foto-Expo 202 in Amersfoort e.a.

 

Opleiding


1999 – hedenDiverse cursussen en workshops1999 – 2003

Akademie voor Kunst en Vormgeving St. Joost in Breda
Fotografie HBO

1999 – 2003

Grafisch Lyceum, Zwolle
Grafisch Vormgeven MBO