CV Ilse de Vries

Ervaring


Zelfstandig ondernemer

1 juni 2006 – heden

Vanaf mijn 23ste begon ik officieel voor mezelf, destijds met de naam: ‘!lse fotografie & vormgeving’. Na verschillende periodes met en zonder personeel en stagiaires, op prachtige locaties, leuke (en heel soms ook minder leuke) opdrachten werk ik momenteel vanuit huis onder de naam ‘Fotograaf Ilse’.

 

Bedrijfsfotograaf

2010 – heden

Wat heb ik al veel ‘kijkjes in de keuken’ mogen nemen bij mooie bedrijven. Zowel internationale grote bedrijven als zzp-ers. Ik blijf het prachtig vinden hoe ondernemers en medewerkers gepassioneerd kunnen vertellen en laten zien waar ze mee bezig zijn. Dit leg ik dan ook heel graag met liefde vast. Benieuwd voor welke bedrijven ik dit heb mogen doen? Een selectie kun je hier vinden.

 

Reclamefotograaf

2008 – heden

De eerste reclamefoto’s die ik mocht maken waren voor Cecil Mode. Daarna volgenden ook bedrijven als Zorggroep Raalte, Rabobank Salland, B-Data enz. Ook met diverse reclamebureau’s heb ik leuke samenwerkingen om passend beeld te leveren voor hun klanten.

Magazinefotograaf

2011 – heden

Vaak in samenwerking met tekstschrijvers mag ik een verhaal vertellen, een sfeer neerzetten. Dit vind ik een van de mooiste aspecten van het vak fotograaf. Dit heb ik onder andere al mogen doen voor:
PIT, een magazine van Zorggroep Raalte
Dichterbij, het ledenmagazine van Rabobank Salland
Deltion De Dag, van het Deltion College
Hanz, van Gemeente Zwolle
Sallandse Zaken Vrouwen, een uitgave van Wegener

 

Familiefotograaf

2006 – 2017

Een fotoshoot met je familie, of het gezin. De spelende kinderen, het nieuwe broertje of zusje. De mooiste dag van jullie leven… jaren lang heb ik getuigen mogen zijn van deze mooie momenten, zowel in de fotostudio als op diverse locaties.

 

Grafisch ontwerp

2006 – 2017

Ook voor je reclame uitingen kon je bij Ilse terecht. We (toen nog met meerdere medewerkers) hebben heel wat folders, visitekaartjes, logo’s en huisstijlen mogen verzorgen. Ook een bijpassende website behoorde tot de mogelijkheden

Exposities


Diverse exposities

2005 - 2015

Mogen exposeren op prachtige locaties. Waaronder bij Breda Photo, Fotomuseum Den Haag, Foto 21 te Bredevoort, Galerie VIPS Rotterdam, Art café SamSam Apeldoorn, Foto-Expo 202 in Amersfoort e.a.

 

Opleiding


1999 - heden

Diverse cursussen en workshops

1999 - 2003

Akademie voor Kunst en Vormgeving St. Joost in Breda
Fotografie HBO

1999 - 2003

Grafisch Lyceum, Zwolle
Grafisch Vormgeven MBO