This is Photoshop's version  of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.uci elit consequat ipsutis sem nibh id elituci elit consequat ipsutis ...

Contact us

Eighth Avenue 487, New York 
Phone: +387643932728
Phone: +387123456789

De Huppe

Home  /  De Huppe

Waar moet je beginnen als je over het veelzijdige bedrijf De Huppe wilt vertellen…

Zorg en Leren

Het is een prachtig leer-werkbedrijf voor mensen met psychische stoornissen. Bijvoorbeeld voor jongeren die vastlopen in het onderwijs: bevoegde opleiders geven theorieonderwijs, en onder begeleiding volgt de jongere praktijkonderwijs. Wat moet het heerlijk zijn om deze jongeren weer te zien ‘groeien’ als blijkt dat met de juiste hulp en de andere omgeving de persoon weer zichzelf kan zijn en weer plezier heeft.

Veelzijdig is het zeker!

Zorgboerderij, kaasboerderij, houtwerkplaats, pluk- en groentetuin, landwinkel, koffie en thee schenkerij, verschillende dieren…
Alfonds en Wilma zochten een manier om te vertellen uit welke onderdelen De Huppe bestaat, en kozen ervoor om een magazine uit te geven waarin alle aspecten aan bod kunnen komen. Dit magazine is gemaakt door JubileumGlossy. Er zijn verschillende mensen geïnterviewd en het is een prachtige presentatie van De Huppe geworden. Het magazine kun je hier online bekijken.

Voor mij was het natuurlijk heerlijk om hiervoor de fotografie te verzorgen. De ambachtelijke manier van boerenkaas maken bijvoorbeeld. Ze gebruiken voor het kaasmaken dagverse melk, rechtstreeks van de koeien van boer en broer Harold van Vilsteren. De koeien lopen de hele dag in de weilanden rond de boerderij. De gehele productie van koe tot kaas is in eigen handen en ik mocht een aantal stappen van dit proces vastleggen.
Ook de deelnemers die die genieten van hun werk, het contact met de dieren en de omgeving mocht worden gefotografeerd… met andere woorden: heerlijke opdracht!

Hieronder een kleine selectie van het resultaat:

[ess_grid alias=”huppe”]