Bedrijfsfotograaf

Welkom bij Fotograaf Ilse - De Bedrijfsfotograaf die jullie passie en professionaliteit laat zien in beeld. Of je nu beelden voor een frisse website nodig hebt, of start met een bedrijfsbeeldbank waar je de komende jaren mee vooruit kan, ik denk graag met jullie mee.

Fotograaf Ilse

Langstraat 43A, Wijhe
Telefoon: 06 2375 8133

fotograaf zakelijke bijeenkomst

Home  /  fotograaf zakelijke bijeenkomst

Mini-Masterclass door Structuurjunkie

De open avond van UVON IJssel-Vecht was ook dit jaar een groot succes! UVON IJssel-Vecht is een zakelijk netwerk waar vrouwelijke ondernemers uit Zwolle en de regio IJssel-Vecht contacten met elkaar kunnen leggen, kennis delen en inspiratie opdoen. Een netwerkclub voor en door ondernemende vrouwen in deze regio. Deze club komt maandelijks bij elkaar. Elke avond begint met een gezamenlijk diner met aansluitend een presentatie of een gezamenlijke activiteit.

Structuurcoach Cynthia Schultz gaf een mini-masterclass in de Hofvlietvilla van Zwolle. Hoe deel jij je dag in? maak je tijd vrij voor ontspanning? Kom je door je takenlijst heen? We kunnen allemaal weer aan de slag met alle tips… op naar een gestructureerd leven, met daarin tijd voor jezelf!

Ik mocht de sfeer van deze avond vastleggen, hieronder het resultaat. Organiseer jij ook een zakelijk evenement en zoek je hiervoor nog een professionele fotograaf? Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

[ess_grid alias=”structuurjunkie”]