Fotograaf

Fotograaf

grotefotostudio   familiefotoshoot

Fotograaf en reclamebureau Studio Ilse is gevestigd in Wijhe, tussen Zwolle en Deventer, met een ruime professionele fotostudio waar fotoshoots gedaan worden. Ook werken we op locatie, voor bijvoorbeeld familiefoto’s in de natuur, een huwelijksreportage, een bedrijfsreportage, portretfotografie of reclamefotografie. Wij zijn een allround bureau met een professioneel fotograaf en werken voor zowel bedrijven als particulieren. Selecteer een categorie om hier meer informatie over te zien, blader door het menu, of neem gerust contact met ons op!

zakelijkefotoshoot

fotograaf voor bedrijven:

Wij werken als fotograaf voor diverse bedrijven, zowel voor terugkerende opdrachten voor bijvoorbeeld magazines, nieuwsbrieven, smoelenboeken, maar ook eenmalige campagnes. Bent u bedrijfsfotografie nodig? Wilt u een mooi fotoboek maken van uw bedrijf? Wilt u uw medewerkers een professionele profielfoto bieden? Of heeft u sfeervolle foto’s nodig voor uw reclame? Wij bieden diverse zakelijke reportages. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

foto’s voor thuis:

Studio Ilse fotografeert ook familie bijeenkomsten, bruiloften, gezinnen, vriendinnen, vrienden, zwangerschappen, newborn en kinderen. De shoot kan zowel bij ons in de fotostudio plaats vinden als op een door uw gekozen locatie. We nemen een uur de tijd waarin alle combinaties mogelijk zijn zodat wij ruim de tijd hebben uw wensen vast te leggen.