Bedrijfsfotograaf

Welkom bij Fotograaf Ilse - De Bedrijfsfotograaf die jullie passie en professionaliteit laat zien in beeld. Of je nu beelden voor een frisse website nodig hebt, of start met een bedrijfsbeeldbank waar je de komende jaren mee vooruit kan, ik denk graag met jullie mee.

Fotograaf Ilse

Langstraat 43A, Wijhe
Telefoon: 06 2375 8133

iCare

Als bedrijfsfotograaf krijg ik regelmatig de kans om een kijkje achter de schermen te nemen. Voor Icare was ik zelfs welkom in de huiskamers van de cliënten. Als bedrijfsfotograaf in de thuiszorg leg ik momenten vast waarin zorgverleners en cliënten samenkomen in de comfortabele setting van hun eigen huis.

En dan ben ik werkelijk onder de indruk van de toewijding van de zorgverleners, maar ook van de cliënten die de moed hebben om te accepteren dat ze hulp nodig hebben. De beelden tonen zorgverleners die met aandacht luisteren naar de behoeften van de cliënt, comfort en ondersteuning bieden, medische handelingen uitvoeren en sociale interactie stimuleren. Het is inspirerend om te zien hoe ze zich inzetten om een veilige en zorgzame omgeving te creëren voor degenen die afhankelijk zijn van hun expertise.

Icare beschikt nu over een prachtig gevulde beeldbank (de getoonde foto’s zijn slechts een kleine selectie) en kan deze foto’s gebruiken voor marketingmateriaal, websites, brochures en andere communicatiemiddelen om het verhaal van hun thuiszorg te delen met een breder publiek. Ook geïnteresseerd in een bedrijfsreportage? Neem gerust contact op.

 

Prev
Next