Reviews

Omdat ik het niet graag zelf roep, is het erg fijn dat klanten dat doen ;) ... een pagina vol schaamteloze zelfpromotie....
Hieronder staan echte reviews, geschreven door klanten op Google. Wil je ook een review schrijven over mijn werk? Graag! Schrijf hier je review.

“Ilse is een vakvrouw, dat merk je aan alles. Als freelance journalist werk ik geregeld met fotografen. Ilse werkt snel en de foto's die ze maakt zijn van hoge kwaliteit. Door haar creatieve ideeën zorgt ze voor verrassende invalshoeken. Een shoot met haar verloopt soepel, is gezellig en levert ook nog eens het gewenste resultaat op.

Willem Korenromp Tekstproducties

“Ilse maakt vaak de foto's voor mijn werk. Echt super professioneel. Je voelt je snel op je gemak. Hele spontane foto's.”

Lisette Stempher
Rabobank Salland

profielfoto bladgoud tuinen social media foto“Haar specialisme in zakelijke foto’s heeft mij direct aangesproken. Als gevolg heb ten eerste heb ik nu eens een goede profielfoto die er professioneel uitziet. Dat is wel even wat anders dan een selfie. En daar bovenop een reeks foto’s in de fabriek van de productie van onze schaduwlounge. Dat ziet er zo anders en beter uit dan dat ik het zelf gedaan had. Ik ben nu al benieuwd naar de volgende fotoreportage die in de zeilmakerij gemaakt gaan worden. Ilse bedankt voor je vakwerk.”

Wilco Boksebeld
Bladgoud Tuinen

“Ilse heeft voor onze organisatie een bedrijfsfotoshoot verzorgd. Dat verliep allemaal heel soepel. Je merkt dat ze meedenkt, de juiste sturing kan geven aan de mensen en mensen op hun gemak kan stellen. Dat zie je terug in de resultaten!”

Karin Klunder
Jobcenter

“Ilse weet je snel op je gemak te stellen en bedenkt steeds weer nieuwe poses voor je. Ondanks dat het zakelijke portretten zijn weet ze er een speelse twist aan te geven. Ze zet de camera niet op de automatische stand, maar klikt zelf op het juiste moment om het beste resultaat te krijgen en dat is naar mijn mening gelukt! Wanneer je de door haar uitgezochte en bewerkte foto's ontvangt zie je dat het echt vakwerk is. Heb je ook zakelijke foto's nodig dan kan ik Ilse zeker aanbevelen. Bedankt Ilse.

Loraine van der Hulst
Stijlidee42

“Ilse heeft onlangs een prachtige fotoshoot gedaan in mijn praktijk. Dit is een grote tuin en met het licht van die dag was het volgens mij best een uitdaging om er iets moois van te maken. Van die worsteling met het licht heb ik niets gemerkt. Ilse was gefocust op het door mij gewenste eindresultaat en ondertussen bezig om mij en een paar ‘figuranten’ op ons gemak te stellen. Al snel kwam ze met een reeks geweldige foto’s die ik heel goed kan gebruiken. Ik herken mezelf en mijn werk erin. En die kleuren…kan er naar blijven kijken!

Fenna Janssens
Vinca

“Met Ilse heb ik een bedrijfsreportage gedaan. Ze is heel relaxed en professioneel. Dat zie je terug in de foto's. Ik ben zeer tevreden!”

Nadja Ottens
Wegwijs in Talent

“Voor mijn bgreat BusinessEvent heb ik Ilse gevraagd wat actiefoto's te nemen. Ik ben vrij expressief en ik wilde dat Ilse dat zou 'vangen'. Dat is haar goed gelukt, ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd en ik ben erg tevreden met het resultaat.”

Greta Krijgsman
Bgreat