Professioneel beeld van jouw bedrijf op social media met social media fotograaf: Fotograaf Ilse. Ja, social media wordt steeds belangrijker, waarschijnlijk is ook jouw klant hier te vinden, maar hoe doe je dat als bedrijf? Je kunt niet de eerste week vier berichten plaatsen en vervolgens een maand niets meer van je laten horen…. en als je beelden niet passen bij het niveau van jou dienst of product, zal de bezoeker dit ook minder serieus nemen. Social media fotograaf: Fotograaf Ilse kan dit voor je oplossen. Is het dan niet heerlijk om voor de komende 3 of 4 maanden je beeld al op de plank te hebben liggen, zodat je netjes twee of drie keer per week op een professionele manier iets van je bedrijf kan laten zien en weer onder de aandacht komt? Deze oplossing bieden wij met ons ‘Social Media Pakket’!

Vertel ons wat je met het bedrijf wilt uitstralen en wat belangrijk is, en we kunnen samen een plan maken voor het fotograferen van de diensten, producten, verpakking, details, toepassingen, de personen achter het bedrijf, gun je klant een kijkje achter de schermen. De resultaten ontvang je vierkant en geschikt voor internet (Instagram, Pinterest, Facebook enz.) Uiteraard is het ook mogelijk de hoge resolutie bestanden te ontvangen die gebruikt kunnen worden voor drukwerk.

Wil je de social media campagne helemaal uit handen geven? Dat kan ook! Ik werk hiervoor samen met een tekstschrijfster en een social media marketing bureau. Er wordt een complete social media campagne opgezet met heldere doelen. De resultaten worden uiteraard besproken en aangescherpt.

Alleen een social media profielfoto nodig? Ga dan even naar de pagina zakelijk portret.