En wat kost dat dan?

Wil je een professionele bedrijfsreportage waarin de organisatie en werknemers naar wens in beeld worden gebracht? Wil je starten met jullie eigen bedrijfsbeeldbank of deze uitbreiden? Ik heb twee pakketten. Afhankelijk van de omvang van het bedrijf, het aantal locaties, personen, of aantal afdelingen overwegen we 4 of 6 uur fotografie. 

Bedrijfsreportage - dagdeel

Deze bedrijfsreportage is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven. De fotoshoot duurt maximaal 4 uur. Hierin fotografeer ik de werknemers aan het werk, de sfeer van de ruimte en details.
Deze pakketprijs is inclusief selectie, fotobewerking en optimalisatie per beeld. Je ontvangt de complete selectie in hoge resolutie, incl. gebruikersrecht. 


Reserveer deze bedrijfsreportage met de knop hieronder. Ik neem telefonisch contact met je op om het exacte tijdsblok te bepalen en de wensen door te spreken.

€ 845,-

Bedrijfsreportage - dag

Deze bedrijfsreportage is geschikt voor grotere bedrijven en organisaties. Meerder productiehallen, vestigingen of afdelingen? Dan moet je deze hebben. Ik kom 6 uur bij jullie fotograferen, eventueel op meerdere locaties. Ik fotografeer medewerkers aan het werk, de sfeer van de ruimtes en details. Deze reportage is perfect voor het aanleggen van een eigen bedrijfsbeeldbank waar je de komende tijd uit kunt putten.  Ook deze pakketprijs is inclusief selectie, fotobewerking en optimalisatie per beeld. Je ontvangt de complete selectie in hoge resolutie, incl. gebruikersrecht. 


Reserveer deze bedrijfsreportage met de knop hieronder. Ik neem telefonisch contact met je op om de starttijd en wensen door te spreken.

€ 1150,-